tramadol-zonder-recept

Tramadol zonder recept?

Kun je Tramadol zonder recept bestellen? Ja en nee.

Omdat Tramadol een zware pijnstiller is, kan niet iedereen het zomaar bestellen. Doorgaans krijgen mensen een recept van hun eigen huisarts. Als u, om wat voor reden dan ook, geen recept van uw huisarts heeft, kunt u Tramadol wellicht online bestellen.

Bij onze partner Dokteronline.com kunt u Tramadol zonder recept van uw huisarts bestellen. In plaats daarvan krijgt u een recept van de online doktersdienst.

Online recept

Een online recept krijgt u niet zomaar. Bij de bestelling van een geneesmiddel als Tramadol vult u een vragenlijst in. Hierop staan vragen die een dokter ook aan u zou stellen tijdens een huisartsbezoek. Met behulp van de vragenlijst wordt een beeld geschetst van uw medische achtergrond en andere medicatie die u gebruikt.

Een arts van Dokteronline.com kijkt naar de vragenlijst en bepaalt of Tramadol een goede oplossing voor u is. Dit heet een ‘online consult’. Als de arts geen bezwaren ziet tegen het gebruik van Tramadol keurt hij de bestelling goed. Het medicijn wordt verpakt en naar u opgestuurd door een apotheek.

Maximaal 400mg per dag
U mag niet meer dan 400mg Tramadol per dag bestellen en de periode mag niet langer zijn dan 30 dagen. Deze bestellingen worden door de consulterende arts altijd afgewezen.

Dankzij het online consult weet u dat Tramadol een goede optie voor u kan zijn. De tussenkomst van de arts maakt het een stuk veiliger om geneesmiddelen online te kopen.

Neptramadol

Als Tramadol online receptvrij wordt aangeboden zonder doktersconsult is de kans groot dat het gaat om nepmedicatie of illegale medicatie. Geneesmiddelen zijn vaak lastig te onderscheiden van vervalsingen.

Om te voorkomen dat u vervalste Tramadolpillen koopt, moet u Tramadol altijd bestellen bij een gerenommeerde doktersdienst zoals Dokteronline.com. Zo weet u zeker dat alle wetten worden nageleefd en dat gekwalificeerde professionals u van dienst zijn. Bij een bestelling vindt u de naam van uw behandelend arts terug in de bevestigingsmail. Zo weet u met wie u te maken heeft en het maakt Dokteronline.com transparant en veilig.

Tramadol bestellen bij Dokteronline.com geeft u het gemak van online bestellen met het overzicht en de veiligheid van een medische professional. De ideale oplossing voor wie niet naar de huisarts wil of kan.

Veelgebruikte alternatieve pijnstillers kunt u wel bestellen:

Arcoxia >

Arthrotec >

Codeïne >

Indometacine >

Meloxicam >